Kuka sanoo, ettei ole parannuskeinoa mihin tahansa fyysiseen, psykologiseen, hengelliseen ja/tai yliluonnolliseen ongelmaan? Koraani on Lopullinen Lääke, ja Allah on se, joka parantaa kaiken.

 

Kaikkien, jotka kärsivät fyysisestä, henkisestä tai hengellisestä sairaudesta tai mustasta magiasta, tulisi kuunnella sura “Al-Rehman” Qari Abdul Basitin lausumana (ilman käännöstä) 3 kertaa päivässä 7 peräkkäisenä päivänä silmät suljettuina. Joka kerta kuuntelun jälkeen ota puoli lasillista vettä, sulje silmäsi ja sano “Allah” kolme kertaa sydämessäsi, ja juo kolmessa siemauksessa.

 

Mikä on Ultimate Remedy?

The Ultimate Remedy on ainutlaatuinen parannusmenetelmä, jonka on luonut Syed Safdar Hussain Bukhari, joka tunnetaan myös nimellä Kakian Wali Sarkar. Tässä äänitallenteessa hyödynnetään äänen ja aikomuksen voimaa monenlaisten fyysisten, emotionaalisten, henkisten ja metafyysisten haasteiden ratkaisemiseksi. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisissa tiloissa, kuten koronaviruksessa, aidsissa, syövässä, huumeriippuvuudessa ja emotionaalisessa ahdistuksessa.

Syed Safdar Hussain Bukhari, joka tunnetaan myös nimellä Kakian Wali Sarkar.

Kuinka käyttää Ultimate Remedy:

Lataa ääni:

Hanki ääni verkkosivuiltamme tai iOS-sovelluksen kautta.
Etsi hiljainen paikka:
Valitse rauhallinen ympäristö, jossa sinua ei häiritä.
Kuuntele täydellä keskittymisellä:
Sulje silmäsi ja kuuntele ääntä täysin keskittyneesti.
Suorita vesirituaali:
Ota kuuntelun jälkeen puoli lasillista vettä.
Sulje silmäsi ja sano hiljaa sydämessäsi kolme kertaa ”Allah”, ”Jumala” tai valitsemasi nimi, joka edustaa uskoasi.
Juo vesi kolmella kulauksella silmät kiinni.
Taajuus:
Kuuntele kolme kertaa päivässä – aamulla, iltapäivällä ja illalla (ennen nukkumaanmenoa) – seitsemän peräkkäisen päivän ajan, kerran elämässä.

Lataa The Ultimate Remedy Audio

Alkuperä Ultimate Remedy

Pyhän Koraanin ilmestymisen jälkeen

Pyhän Koraanin ilmestymisestä lähtien islamin kansa on jatkuvasti hyötynyt sen valosta ja energiasta samalla intensiteetillä ja vaikutuksella. Mutta miten sitä saadaan?

Makhdoom Syed Safdar Hussain Bukharin (RA) esittelystä

Meidän aikanamme tuli hyvin jalo henkilö huomattavasta Syed-suvusta, Makhdoom Syed Safdar Hussain Bukhari (RA), jonka alkuperäinen tutkimus koski musiikkia ja Dhamaal-terapiaa. Hänet tunnettiin nimellä Baba Bukhari (RA) rakastavien seuraajiensa keskuudessa, jotka uskovat vahvasti, että hän on todellinen soihdunkantaja häiriintyneille ja niille, jotka etsivät epätoivoisesti valoa ja opastusta.

Baba Bukharin käytännöllinen lähestymistapa

Baba Bukhari (RA) oli käytännöllinen mies, joka ei koskaan pyytänyt ihmisiä tekemään jotakin, ellei hän ollut tehnyt sitä itse. Niinpä hän keksi nerokkaan idean parantaa kaikenlaisia sairauksia ”Koraanin säteilyjen” avulla.

Koraanin säteilyjen voima

Hän (RA) sanoi: ”Jokainen Koraanin aakkosista säteilee valoa ja energiaa sydämeen ja mieleen, kunhan sitä kuunnellaan syvällisesti keskittyneesti”. Hän antoi käytännön demonstraation, ja tulokset olivat kiehtovia.

Demonstraatio

Mitä hän teki? Hän osti Qari Abdul Basit Abdul Samadin lausuman Sura ”Al-Rehmanin” äänikasetin. Hän (RA) kokosi ihmiset, ohjasi heitä sulkemaan silmänsä, pyysi heitä tyhjentämään mielensä ja tuntemaan JUMALAN läsnäolon. Sitten kasetti soitettiin, ja kaikki kuuntelivat sitä loppuun asti syvään keskittyneinä.

Ihmisten reaktiot

Kun hän (RA) pyysi ihmisiä avaamaan silmänsä resitaation päätyttyä, suurin osa itki, kun taas muutamat näyttivät täysin tyrmistyneiltä; heidän silmistään näkyi vain kyyneleitä. Sitten hän tarjosi jokaiselle puoli lasillista vettä ja sanoi: ”Sulje silmäsi, mene syvälle sydämeesi ja sano sitten ‘ALLAH’ kolme kertaa sydämessäsi ja juo sitten vettä kolmella kulauksella silmät kiinni.”. He tekivät niin, ja kun hän pyysi heitä avaamaan silmänsä, kaikki näyttivät rentoutuneilta ja mukavilta. He olivat maistaneet makeaa vettä, joka itse asiassa oli tavallista vesijohtovettä. Absoluuttinen keskittyminen loi harmoniaa sielun ja ruumiin välille, ja kaikki saivat yhteyden Kaikkivaltiaaseen ja paranivat lopulta Hänen siunauksellaan.

Viestin levittäminen

Nyt kysymys oli, miten tämä viesti voitaisiin välittää koko ihmiskunnalle. Kiitos teknologian, joka auttoi viestin levittämisessä, sama ajatus ihmiskunnan parantamiseksi annettiin Pakistan Television Corporationille (PTV).

Televisiolähetys

PTV hyväksyi sen välittömästi, ja vanhempi ohjelmatuottaja Syed Shakir Uzair (Waris-e-Qalandar) teki pilottiohjelman nimellä ”Al-Rehman”.

Hän oli aiemmin tuottanut QASEEDAH BURDHA SHARIF -ohjelman, joka veti puoleensa miljoonia ihmisiä ja jolla oli se kunnia, että se pystyi parantamaan kuolemaan johtavimman sairauden, halvaantumisen. Ihmiset käyttävät tätä ohjelmaa edelleen halvauksen hoitoon.

Pilottiohjelman menestys

Pilottiohjelma (Al-Rehman) oli menestyksekäs hanke, joka antoi uskonnollisille ohjelmille uuden ulottuvuuden. PTV hyväksyi pilottiohjelman, ja sarja käynnistettiin tammikuussa 2001. Ohjelmat nauhoitettiin eri sairaaloissa, kylissä ja kaupungeissa, ja ne saivat valtavasti katsojia. Ohjelmaan sisältyi myös osallistujien eläviä ilmaisuja.

Koraanisäteilyn vaikutus

Koraanisäteily antoi uutta toivoa ja elämää kaikkein masentuneimmille. Yleisölle annettiin sähköpostitili info@alrehman.com ja puhelinnumerot kokemustensa jakamista varten. Koko kokeilu, joka televisioitiin, kattoi yli 15 000 eri-ikäistä, eri sairauksista kärsivää ihmistä. Päänsärystä syöpään, sydänvaivoista fyysiseen vammaisuuteen; potilaisiin otettiin yhteyttä, heitä hoidettiin ja parannettiin ”ALLAHin” armosta. Kaikki tämä tapahtui televisioruudulla, mikä todella loi uutta toivoa ja toi ihmiset pois täydellisestä masennuksesta.

Tieteelliset oivallukset

Ohjelmaan sisältyi myös johtavien uskonnollisten oppineiden puheenvuoroja eri puolilta maata, jotka antoivat ohjelmaan lisämaustetta useiden Koraanissa ja Sunnassa määriteltyjen viittausten kautta. Koraanin säteilyn merkitystä korostettiin.

Lääkärin todistukset

Kun kokeita tehtiin sairaaloissa, myös lääkäreistä tuli osa sitä, ja monilla heistä oli huomattavia tunteita. Muistan erään lääkärin sanoneen: ”Voimme vain määrätä lääkettä, emme lääkettä. ‘Shifa’ on ALLAHilta”. Lääkärit viittasivat myös ”Faith Healing” -käsitteisiin, joita harjoitetaan kaikkialla maailmassa. Ohjelma meni nappiin, ja se oli todellakin ajan tarve. Monet sairaalat asensivat äänentoistojärjestelmän ja soittivat Surah ”Al-Rehmanin” lausuntaa. Tulokset olivat hämmästyttäviä, potilaiden määrä väheni ja paranemisaste nousi, masentuneet heräsivät henkiin.

Kansainvälinen lähetys

Ohjelmaa televisioitiin 6 kuukauden ajan kansallisessa verkossa, ja myöhemmin sitä esitettiin Norjan Prime TV:ssä, joka kattoi laajan Euroopan väestön. Viesti leviää edelleen, kun ihmiset kokoontuvat eri ryhmiin ja hyötyvät The Ultimate Remedy -lääkkeestä.

Luojan viesti

Ohjelmaan sisältyi myös sen luojan, Makhdoom Bukharin (RA) viesti: ”Koraani on ‘Shifa’, olen valinnut Sura ‘Al-Rehmanin’, koska siinä on hieno rytmi ja Qari Abdul Basitin lausunta on hyvin rauhoittavaa ja tehokasta, koska hän on lausunut sen sydämensä syvyyksistä. Se, joka kuuntelee syvällisemmin keskittyneenä, saa siitä hyötyä. On vain tunnettava sen ilmestys sydämessään. Tunne aina JUMALAN läsnäolo, älä koskaan ole tietämätön”.

Baba Bukharin perintö

Baba Bukhari (RA) saavutti sen, mitä hän oli halunnut, todellisen palvelun ihmiskunnalle. Epäitsekäs ihminen teki elämästään arvokkaan antamalla merkittävän parannuskeinon kärsiville ja ohjeen tuleville sukupolville. Hän ei veloittanut PTV:ltä penniäkään ideastaan ja tutkimuksestaan. Hän uskoi: ”Raha on kuin käärme, se puree sinua ja aiheuttaa ahdistusta ja masennusta. Kun sen uhriksi joutuu, menettää arvokkaan rikkauden, joka on mielen- ja sydämenrauha”. JUMALA sanoo: ”Kaikki muslimit ovat toistensa veljiä, joten auttakaa veljeänne hädän hetkellä”. Profeetta HAZRAT MUHAMMAD (rauhaa) sanoi: ”Valitse veljellesi vain se asia, jota pidät parempana itsellesi”. Niinpä Makhdoom Baba Bukhari (RA) sanoi: ”Kun olet parantunut, anna tämä viesti veljillesi, he saattavat tarvita sitä”. Tämä viesti on jatkoa sille suunnalle, joka on hyvin määritelty HAZRAT MUHAMMADIN (RH) viimeisessä saarnassa.

Introduction

-Bismillahirrahmanirrahim

(Allahin, Hyväntahtoisen, Armahtavaisen, nimeen).

   

 

{Ummi: Häntä, jota ei opeta kukaan muu kuin Allah SWT, ei ole opettanut.

Johdanto

Rauha ja siunaukset olkoon kaikkien Qalander Pakin (RA) palvojien kanssa.

Ennen kuin syvennymme Qalander Pakin (RA) persoonallisuuden ja henkisen elämän eri puoliin, katson tarpeelliseksi tuhota joitakin virheellisiä käsityksiä ja perusteettomia harhakäsityksiä, jotka koskevat hänen syntymäaikaansa, lähtöpäivää lopulliseen asuinpaikkaan, vuosittaista pyhiinvaellusta ja perillisyyttä, jotta kaikki ne, jotka saavat hänen (RA) kiehtovaa hyväntahtoisuuttaan ja haluavat tietää hänestä (RA) enemmän, voivat valaistua todellisuudella ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä, ja he voivat levittää Surah Al-Rehmanin sanomaa lannistuneelle ihmiskunnalle jatkuvuuden mittakaavassa.
Muistakaa!

Sura Al-Rehmanin viestin levittäminen lannistuneelle ja kärsivälle ihmiskunnalle epäitsekkäällä omistautumisella ja äärimmäisellä päättäväisyydellä on ainoa varma tapa ilmaista rakkautenne Qalander Pakia(RA) kohtaan.

Syntymä (Qalandar Pak Baba Bukhari RA)

Qalander Pak(RA) varsinainen nimi, joka tunnetaan yleisesti nimellä ‘Kakianwali Sarkar’ {Merkitys: Herra jumalallisen äitiyden herra. Se on erityinen piirre, joka merkitsee epäitsekästä ja puhdasta rakkautta, jonka Allah SWT on suonut äideille (Kaki); ja tämän suhteen ansiosta se on omistautumisen, sitoutumisen, rakkauden puhtauden ja kiintymyksen symboli ihmiskunnalle, joka katsoo Qalandar Pak(RA):n siunattua persoonallisuutta, ja vertauskuvallisesti se ansaitsee hänelle tittelin Kakian Wali Sarkar RA} Syed Safdar Hussain Bukhari(RA). Hän (RA) syntyi varakkaaseen Syed-perheeseen {Se on siunattu perhe, jonka pyhä sukulinja polveutuu profeetta Muhammad SAWW:sta} maanantaina, 6. toukokuuta 1940 jKr. (islamilaisen kalenterin mukaan: 28. Rabi’ul Awwal, 1359 Hijri) siunatussa maaperässä kylässä Dhudhi Thalissa, Tehsilissä {kaupungissa}. Pind Dadan Khan, joka sijaitsee Jhelumin piirikunnassa. Hän (RA) on Bukhari Syedien jälkeläinen, jonka suku on useiden sukupolvien ajan yhteydessä Hazrat Makhdoom Jalaluddin Jahan Gasht Suharwardyyn (RA), joka tunnetaan yleisesti nimellä Makhdoom Jahanian: Jahan Gasht – maailman asukas. Merkitys: Makhdoom – henkilö, jota palvelevat tai josta huolehtivat tietyn sufijärjestön palvelijat ja opetuslapset. Hänen odotetaan olevan opettajana ja parhaana puolestapuhujana tuon tietyn sufi-buzurgin tai askeettisen henkilön, jonka siunaamalle paikalle hänelle on annettu Makdoomin titteli, käytännöissä ja käskyissä}. Koska hän oli ainoa poika, hänen (RA) kasvatuksensa tapahtui äärimmäisen huolellisesti ja rakkaudella. Saatuaan peruskoulutuksensa kyläkoulussa hän(RA) valmistui Gordon Collegesta Rawalpindistä. Hänen (RA) kunnioitettu isänsä Syed Gulzar Hussain Bukhari (myöh.) oli kohtelias ja askeettinen henkilö, ja hän vietti suuren osan elämästään kuuluisan sufi Hazrat Syed Sher Ali Shah Qalandarin (RA) seuraamisessa ja palvelemisessa, ja hänen (RA) lähdettyään lopulliseen asuinpaikkaansa {Wissaliin} hän palveli kävijöitä (pyhiinvaeltajia) ja pyyhkäisi pyhäkköään, joka sijaitsee Qatal Garhissa Kasurin piirikunnassa, suuren osan aikaa. Henkilökohtaisten tapaamisteni aikana hänen (RA) isänsä ilmaisi aina täydellisen rakkautensa ja äärimmäisen intohimonsa ‘Murshad(RA)aa {henkistä opasta tai mentoria} kohtaan. Eräässä tällaisessa keskustelussa Shah Sahib kertoi minulle Baba Ji:n (Qalandar Pak RA) vakavasta ja sitkeästä kuumeesta lapsuudessa. Tuossa vakavassa kuumeessa hän kertoi vieneensä hänet (RA) Qalandar Pak Syed Sher Ali Shahin (RA) luo, jonka siunattu ja rakastava katse paransi hänen poikansa kuumeen. Hän (RA) ei ainoastaan toipunut koettelemuksesta, vaan häntä siunasi Qalandar Pak Syed Sher Ali Shahin (RA) ystävällinen huomio, joka hymyili jatkuvasti katsoessaan Baba Jitä (RA). Myöhemmin, kun Baba Bukhari(RA) sai hengellisen ja mystisen järjestyksen siunaukset ja hän(RA) nousi Masnad-e-Walayatiin {korkea mystinen järjestys tai asema, jonka Allah SWT myönsi Hänen valituille ystävilleen}, se todisti totisesti sen tosiasian, että Aulia-e-Allah SWT:n huoltajien silmät todistavat Muqaddarat-e-Ellahista {Allahin SWT:n tahto}.

Qalandar Pak Baba Bukharin (RA) matka lopulliseen asuinpaikkaan {Wissaliin}.

Qalandar Pak (RA) lähti tästä maailmasta tiistaina, 8. helmikuuta 2005 jKr. (islamilaisen kalenterin mukaan: 29. päivä Zilhajissa, 1425 Hijri), kun hän lähti matkalle Allahin SWT:n tiellä kohti lopullista asuinsijaa. Koska vain harvat ihmiset näyttävät epäilevän Wissalin todellista päivämäärää, siksi on yhä tärkeämpää ymmärtää tapahtuman todellisuus.

Qalandar Pak(RA) vietti viimeiset jäljellä olevat päivänsä luonani, ja katson tarpeelliseksi todeta, että vuodesta 1999 lähtien hän(RA) halusi asua pysyvästi luonani Rawalpindissä. Tässä yhteydessä etsittiin ja valittiin suuri talo Astanan {Allahin SWT:n ystävien pyhä kokoontumispaikka ja maallinen asuinpaikka eli Aulia Karam} perustamista varten sekä hänen (RA) pysyväksi asuinpaikakseen yhdessä minun kanssani. Myöhemmin se Qalandar Pak(RA):n oppilas, joka oli etsinyt talon, lähti pois, koska hän kadehti ajatusta siitä, että asuisin pysyvästi Qalandar Pak(RA):n kanssa, ja mainitsi vuokranantajan paheksunnan pääsyyksi. Kaikesta tästä huolimatta aina kun Qalandar Pak(RA) vieraili Islamabadissa, hän myös kunnioitti minua ja asui luonani. Hyväksyin hänen (RA) sydämellisen halunsa asua kanssani! Allah Pak kunnioitti tätä nöyrää seuraajaansa, jolloin Qalandar Pak(RA) ei ainoastaan viettänyt elämänsä merkittävimpiä päiviä talossani, vaan myös hänen (RA) Wissalinsa tapahtui täällä. Helmikuun 8. päivä vuonna 2005 oli itse asiassa 28. päivä Zilhajin islamilaisessa kalenterissa, mutta hänen (RA) kuolemansa tapahtui Maghreb-rukousten jälkeen {neljäs viidestä päivittäisestä rukouksesta, joka tarjotaan auringonlaskun jälkeen}, ja siksi islamilaisen kalenterin mukainen päivämäärä muuttui 29. päiväksi Zilhajin päivänä. Tästä syystä hänen (RA) lähtöpäiväkseen on islamilaisen kalenterin mukaan otettu 29. Zilhaj.

Kuoleman sairaus (Maraz-ul-Mout).

Vuoden 2005 kolmannella viikolla Kaki Ishrat Alia ilmoitti äidillenne Baba Jin (RA) huonosta terveydentilasta ja siitä, että hänet (RA) oli otettu Ittefaqin sairaalan teho-osastolle. Tuolloin, kun olin valmistautumassa lähtemään toimistoon, Begum Sahiba ehdotti, että lähdemme Lahoreen, joten lähdimme heti aikaa tuhlaamatta Lahoreen. Lääkäri totesi, että hän (RA) kärsi sydämen vajaatoiminnasta. Saavuttuani sinne näin, että hän (RA) makasi sairaalan teho-osastolla sängyllä happinaamari päällään. Kun hän katsoi minua ja Kakia, hän hymyili ja otti happinaamarin pois. Hän (RA) käski kaikkia hänen (RA) ympärilleen kerääntyneitä seuraajia poistumaan ja sanoi minulle: ”Syed Baba, vedä verhot ja istu viereeni”. Kun olin noudattanut toivomustani, hän(RA) sanoi: ”Kaikki nämä niin kutsutut tietävät ihmiset luulevat, että olen huonovointinen tai kärsin jostain vaivasta, vaikka se ei ole mikään vaiva, josta kärsin, vaan se on Maraz-ul-Mout {sellainen jumalallinen vaiva, joka johtaa kuolemaan}, kaikki muut sairaudet ovat parannettavissa, mutta eivät Maraz-ul-Mout”. Mitä minuun tulee, minä haukoin henkeä ja minusta tuntui kuin koko maa olisi puhjennut auki. Koko olemassaoloni supistui pelkäksi sydämenlyönniksi, ja tajuttomuuden tila oli heikentänyt kykyä ajatella; koko olemassaoloni tuntui minusta merkityksettömältä. Ei löytynyt sanoja sille, mitä se oli. Kun koko kehoni ja sieluni olivat täydellisen järkytyksen tilassa, tajusin, että minulta oli viety kyky puhua. Sillä välin Qalandar Pak(RA) alkoi puhua aiheesta ”Maailmankaikkeuden luominen ja sen tarkoitus” tavalla, kuin hän(RA) olisi keskustellut Rakkaan Luojan SWT:n kanssa. Hän(RA) puhui niin valtavan vahvasti ja taitavasti Allah Pakin suuruudesta, Hänen olemuksestaan, ikuisesti olemassa olevasta ja vertaansa vailla olevasta kauneudesta ja Hänen omistuksestaan, mikä antoi minulle kontrollin itseäni kohtaan ja vei minut pois tuosta hämmästyksen ja avuttomuuden tilasta ja siunasi minua äkillisellä voimalla tuntea ja oivaltaa totuuden ja valaistumisen ikuinen todellisuus. Hänen (RA) intohimoinen ilmauksensa äärimmäisestä rakkaudesta Allah Pakia kohtaan merkitsi keskustelua todellisen rakastajan (RA) ja rakastetun SWT:n välillä ja paljasti rakkauden todellisen merkityksen ja todellisuuden. Hazrat Bayazid Bastami(RA) sanoi: ”Jatkoin keskustelua Allahin SWT:n kanssa 32 vuoden ajan, kun ihmiset ympärilläni luulivat, että puhuin heille”. Tämä suuri siunaus ystävällisestä läheisyydestä myönnettiin kaikille Ashab-e-Nooraniatille {kaikille sellaisille suurille ihmisille (Aulia Karam), joita on siunattu jumalallisella valaistumisella ja jotka Allah SWT:n tahdosta toimivat valonlähteenä tai majakkana koko ihmiskunnalle}. Tämän keskustelun aikana katsoin häntä (RA) kuin olisin nähnyt hänet (RA) ensimmäistä kertaa. Tuona hetkenä, jolloin olin täysin keskittynyt, hän yhtäkkiä huusi,

”Syed Baba….. Allah Pakin käsky paluuni on saapunut. Hetki, jolloin liittyy Rakkaaseen SWT:hen, on suurin siunaus tässä maailmankaikkeudessa, ja niinpä tiedetään, että teidän Babanne lähtee pian tästä katoavaisesta ja väliaikaisesta asuinpaikasta {Dar-e-Fani}”.

Hänen (RA) tahtonsa {Wassiyat tai Toive}

Tämän jälkeen hän (RA) sanoi: ”Syed Baba! Minun toiveeni mukaan hautapaikkani tulisi olla Lilla Sharifin ulkopuolella oleva paikka, johon sait tehtyä suunnitelman ‘Auditorion’ rakentamiseksi Sura Al-Rehmanin tutkimustyötä varten, ja jos perheeni vastustaa sitä, etsi sitten paikka Kallar Kaharista, ja jos et löydä sopivaa paikkaa sieltäkään, niin Syed, olkoon toiveesi, haudatkaa minut sinne, minne katsot sopivaksi. Syed Baba, sinä olet minun Waris {henkinen perillinen tai jälkeläinen sukulinjassa ja tietyssä sufi-järjestyksessä} ja tästä lähtien Baba tulee sinun huostassasi.” Kädet vapisten ja kieli vapisten, yhtäkkiä minä puhuin hänelle(RA) tämän: ”Aseta kätesi käteeni ja sulje silmäsi”. En tiedä, kuinka kauan se kesti; kuulin vain yhden ainoan toiveen sydämeni sykkeen kautta: ”Oi Allah SWT!”. Siunaa Babaani äärettömällä voimalla ja korkeimmalla Ishqin hyveellä {vertaansa vailla oleva intohimoisen rakkauden tila Allahia SWT:tä kohtaan} ja estä tätä pelastuksen rikkauden jakelijaa ja sitä, joka tuo elämän vaisuihin sydämiin, ihmisen riippuvuudelta. Oi Allah SWT! Siunaa minun Babaani hänen Ishqinsa ikuisella tilalla, Sinä olet Kaikkivaltias, Armollinen, Anteliaita, Mahtava, Ainoa ja Kaikkivaltias, ole hyvä ja suo Baballe Ishqin äärettömyys.”. Huolimatta sumeasta muistista tiedän, että se oli kuin seisoin Allah SWT:n edessä nöyränä anojana, enkä tiedä tarkalleen, kuinka kauan tuo tila kesti. Sillä välin Qalandar Pakin (RA) intensiivisesti rakastavan kakin {naisen seuraajan tai oppilaan}, tohtori Memona Sahiban ääni keskeytti kurssin; hän sanoi: ”Veli Shakir, näenkö kyyneleitä silmissäsi, itketkö sinäkin todella?”. Hänen osoittaessaan minua tajusin, että paitani oli helmasta asti märkä kyynelistä. Qalandar Pak(RA) käski melko ankarasti häntä poistumaan ja sanoi: ”Syed Baba! Mene vielä kerran tuohon samanlaiseen keskittymiseen”. Tilanne toistui minulle jälleen. Kuulin äänen, joka tuli ruumiini ja sieluni jokaisen huokosen läpi: ”Armollinen ja hyväntahtoinen Herrani! Anna Baballeni Ishqin äärettömyys, pidä hänet erossa kaikenlaisesta inhimillisestä riippuvuudesta, Oi Omistajani, anteliaani Herra, suo ikuisuus Babani Ishqille” …. …. Tänä aikana vaimoni (tohtori Erum) tuli myös sisään ja huusi: ”Baba Ji”. Qalandar Pak(RA) sanoi sitten: ”Syed, avaa silmäsi, se on riemua, poista verhot ja kerro kaikille, että Baba kuoli kauan sitten ja nyt Baba ei enää koskaan maista kuolemaa”.

مرن تھیں اگے مر گئے باہو تاں مطلب نوں مر گئے باہو تاں مطلب نوں مر گئے باہو ھو ھو.

کیتی جان حوالے رب دے ایسا عشق کمایا ھو

”Kuoleman maku oli kestettävä, kävi miten kävi, mutta päätin lopettaa maalliset haluni aikaisemmin, siis kuoleman ennen varsinaista kuolemaa. Vasta silloin tajusin todellisen perspektiivin.
Olen ansainnut tällaisen intensiivisen Ishqin tilan ja Kaikkivaltiaan SWT:n läheisyyden vain alistamalla ruumiini ja sieluni täysin Allahin SWT:n tahtoon.”
Hazrat Sultan Bahu (RA)

Sitten hän (RA) käski, että kaikki sairaalan lääkärit on koottava sinne, kaikki verhot huoneessa on vedettävä syrjään, kaikille on kerrottava Babasta ja kaikille on selitettävä Sura Al-Rehmanin viesti. Ja näin kaikille teho-osastolla läsnä olleille lääkäreille ja potilaille valaistiin Sura Al-Rehmanin kuuntelemisen lahjat ja siunaukset. Tätä seurasi dua {Rukous Allahille SWT:lle}. Illalla hän (RA) sanoi: ”Syed Baba! Keskity jälleen kerran samanlaiseen keskittymiseen”. Niinpä esitin jälleen kerran itseni Majesteetin Herran hovissa täydellisellä antaumuksella ja antaumuksella. Samanlainen ääni tuli ulos ruumiini jokaisesta huokosesta: Oi omistajani, Oi Luoja, kaikkinielevä ja armollinen, kaikkivoipa ja perimmäinen mahtava, Oi pakottaja, kaikkialle alistava, Oi armollinen ja suurenmoinen Herra, Sinä olet suurin todistajani Baba. Tämä suuri ystäväsi omisti elämänsä jokaisen hengenvedon ihmiskunnan asialle ja herätti kaltaisiamme, joiden sydämet olivat olleet kuolleet. Oi Luoja, anna Baballeni Ishqin äärettömyys ja suo hänen Ishqilleen ikuisuus. Sitten taas en muista, kuinka paljon aikaa siinä tilassa kului, kunnes Qalandar Pak(RA) käski minua avaamaan silmäni. Oli kuin energia ja elämä olisi valunut pois koko kehostani, aivan kuin joku olisi kuumennettu ja palanut tulisessa uunissa. Pyydettyäni häneltä (RA) lupaa seisoin sairaalan ulkopuolella enkä muista, kuinka monta savuketta poltin. Noin keskiyöllä, kun pyysin lupaa lähteä kotiin, hän (RA) sanoi: ”Syed Baba! mene kerralla keskittymään”. Pidin hänen(RA) kättään molemmissa käsissäni ja esittäydyin jälleen Allah Pakin hovissa. En yksinkertaisesti voinut tajuta tällä kertaa, voin vain muistaa lievän vaikutelman siitä, että samassa rytmissä olin itse yhdessä Qalandar Pak(RA):n kanssa läsnä Anteliaan SWT:n hovissa. Kun Qalandar Pak(RA) pyysi minua avaamaan silmäni, kello oli 1:30 aamulla. Hän(RA) antoi minulle luvan lähteä ja neuvoi: ”Tule takaisin aikaisin aamulla nautittuasi aamiaisen”. Seuraavana aamuna saavuin jälleen sairaalaan, ja Qalandar Pak(RA):n (RA) toiveesta kävimme iltapäivään asti kolmesti samankaltaisessa keskittymässä. Se oli niin voimakas kuumuuden tunne, aivan kuin liekit olisivat tulleet ruumiini jokaisesta hiuksesta ja huokosesta. Koko kehoni tuntui niin kevyeltä, aivan kuin sillä ei olisi ollut painoa. Valtava ja ekstaattinen tyytyväisyyden tunne (Mauj-e-Bekraan), se oli kuin maan yläpuolella liikkumista. Hän (RA) antoi minulle luvan lähteä Islamabadiin iltapäivällä ja sanoi: ”Tapaamme nyt Islamabadissa”. Saavuttuaan Lahoreen Karachista lähdettyäni, tohtori Asad Gillani esitti itsensä Qalandar Pak(RA):n kunniaksi. Toiminnan jälkeen hän (RA) meni tohtori Javetin taloon, mutta tohtori Hassamin vaatimuksesta hän meni uudelleen sairaalaan joitakin lääketieteellisiä testejä varten. Hän (RA) soitti minulle sieltä ja sanoi: ”Syed Baba! Olen päättänyt esitellä itseni Perimmäisen Tuomarin käskystä. Baba on päättänyt lähteä. Nyt sinä seisot Baban perillisenä ja kaikkien niiden, jotka ovat jo kuunnelleet Sura Al-Rehmania, tulisi levittää Sura Al-Rehmanin sanomaa”. Tämän puhelinsoiton jälkeen hän (RA) palasi taloonsa, joka sijaitsi Bhaati Gate -portilla, ja sanoi Begum Sahiballeen (RA): ”Baban viisumi on leimattu ja Baba on lähdössä”. Varhain seuraavana aamuna hän (RA) siirtyi Lilla Sharifiin tohtori Asad Gillanin, tohtori Javetin, tohtori Hassamin ja joidenkin muiden oppilaiden seurassa. Täällä (Islamabadissa) tohtori Shehzad saapui luokseni, ja kerroin hänelle koko tapahtumien kulun. Saatuamme luvan Maa Ji:ltä saavuimme sektorilla G-11 sijaitsevaan taloon, jonne olivat kokoontuneet Saleem Akhtar, Qaiser Mobin ja kaikki muut. Oli talvipäivä; päätimme lähteä talosta aamuviideltä, jotta pääsisimme Lilla Sharifiin seitsemäksi aamulla, ja niin kävikin. Qalandar Pakin (RA) kasvoilla oli tavanomainen hymy, kun tapasimme hänet (RA); vaikka kasvoilla näkyi pahaenteisiä merkkejä pelosta. Sillä välin pyysin, että palang (perinteinen sänky) asetettaisiin ulos, koska aurinko oli alkanut paistaa, ja Qalandar Pak(RA) makasi sen päällä. Levättyäni siellä jonkin aikaa hän (RA) kutsui minut ja sanoi: ”Syed Baba! mene tapaamaan vanhempaa Bukhari Sahibia (isää), valmista ympäristö, minäkin tulen myöhemmin mukaan”. Kun istuin hänen (RA) kunnioitetun isänsä kanssa, hän (RA) liittyi myös mukaan yhdessä Chaudhary Sehsarin kanssa. Hän (RA) sanoi (äidinkielellä punjabi), kun vanhempi Bukhari Sahib tiedusteli terveydentilasta: ”Kaikki, mitä Kaikkivaltias minulta halusi, on tehty, ja nyt on aika palata”. Hän (RA) tarkoitti sanoa, että minkä tahansa työn Perimmäinen Omistaja halusi minulta ottaa, Hän on ottanut sen ja nyt on aika palata Hänen luokseen. Hän (RA) sanoi lisäksi: ”Baba voi hyväksyä mitä tahansa, mutta ei tekopyhyyttä”. Tapaaminen hänen (RA) isänsä kanssa kesti jonkin aikaa, ja myös Mansha Sahib ja Farhat Shah Sahib olivat läsnä. Hän (RA) sanoi lapsuudenystävälleen Chaudhary Sehsarille, kun hän (RA) pääsi ulos: ”Chaudhary! Tämä sattuu olemaan Baban viimeinen vierailu Lillaan elävässä tilassa, ja tämän jälkeen tänne palaa vain Baban kuollut ruumis”. Chaudhary Sahib ei pystynyt tunteidensa vallassa hillitsemään kyyneleitään ja itki. Qalandar Pak(RA) sanoi hänelle: ”Sinun ei tarvitse itkeä, koko taivas itkee sen sijaan”.

Hän (RA) lähti auringonlaskun jälkeen Islamabadiin viettääkseen (RA) elämänsä viimeiset päivät kanssani (kerron näistä päivistä myöhemmin).

Toimme Qalandar Pakin(RA) pyhän ruumiin Dhudhi Thaliin samana iltana, kun hänen(RA) siunattu sielunsa lähti ikuiselle ja taivaalliselle matkalle. Hänen (RA) isänsä kutsui minut varhain seuraavana aamuna viimeistelläkseen hautajaisten järjestelyt. Tuolloin hänen (RA) poikansa Syed Mansha Abbas Bukhari ja Syed Farhat Abbas Bukhari olivat myös läsnä.

Koska hänen (RA) isänsä rakasti ja kunnioitti hänen (RA) äitiään, hän päätti alun perin haudata Qalandar Pakin (RA) hänen (RA) äitinsä haudan viereen. Ilmoitin sitten vanhemmalle Bukhari Sahibille Qalandar Pak(RA):n testamentista. Samaan aikaan saapui myös Chaudhary Sahsar, joka myös todisti lausuntoni ja sanoi: ”Qalandar Pak(RA) puhui myös minulle samoin”. Kuunnellessaan kaikkea tätä hänen (RA) isänsä nyökkäsi hyväksyvästi ja kysyi: ”Kuka nousee hänen (RA) jälkeen ja johtaa hänen (RA) järjestystään?”. Chaudhary Sahsar vastasi: ”Qalandar Pak(RA) kertoi minulle, että Syed Baba olisi perilliseni, ja varoitti tiukasti, ettei kukaan saisi tulla hänen(RA) ja Syed Baban väliin ja puuttua hänen(RA) ja Syed Baban välisiin asioihin; joka tekisi niin, joutuisi hukkaan”. Kuultuaan tämän hänen (RA) isänsä nousi ylös ja sanoi minulle: ”Nyt minun velvollisuuteni on nousta sinun kunniaksesi”. Kosketettuani välittömästi hänen polviaan pidin kunnioittavasti kiinni hänen olkapäistään ja pyysin häntä istumaan. Vannoin, että hän pysyisi vanhimpana meille, ja selitin, että tämä Qalandar Pak(RA):n toive ei millään tavoin tarkoittanut, että ihmisten pitäisi nousta minun vuokseni. Lisäksi vakuutin: ”Olette Murshadini(RA) isä ja siten erittäin kunnioitettava minulle”. Vanhin Bukhari Sahib hymyili vastaukseksi ja sanoi minulle: ”Sinulla on kaikki vapaus jatkaa hautaamista hänen (RA) käskynsä mukaisesti”.

Aamulla kello 6.30; sade, joka alkoi sataa pian hänen (RA) Islamabadiin saapumisensa jälkeen, jatkui tuolloin taukoamatta. Hänen (RA) Chaudhary Sahsarille esittämä väite kaikui ilmassa: ”Sinun ei tarvitse itkeä, koko taivas itkee sen sijaan”. Siitä huolimatta saavuin hautapaikalle yhdessä Mansha Abbas Bukharin ja Raja Majidin – Qalandar Pakin (RA) hartaan ihailijan – kanssa. Pyysin molempia kunnioitettuja henkilöitä seuraamaan minua ja astuin eteenpäin, kunnes saavuin pisteeseen, jossa en voinut enää liikuttaa jalkojani, ja pysähdyin. Sydämessäni kuului ääni: ”Se oli se paikka”. Merkitsin tuon paikan kivellä ja kerroin Mansha Sahibille, että se oli paikka, johon hänen (RA:n) hautansa tulisi tehdä.

Qalandar Pak(RA) haudattiin juuri tähän paikkaan 29. Zilhajin päivänä, 9. helmikuuta Asr-rukouksen jälkeen (kolmas viidestä päivittäisestä rukouksesta, joka toimitetaan iltapäivällä).

”Khuda rehmat kunad een Ashiqaan e Pak teenat ra”
(persiaksi)
”Oi Jumala, armahda näitä puhtaiden aikomusten rakastajia”.
Mirza Mazhar Jan-e-Janaan(RA)

Hänen (RA) pyhäkkönsä rakentaminen

Olisi yllättävää kaikille tietää, että ilmeisesti mitään karttaa tai suunnitelmaa pyhäkön rakentamisesta ei piirretty. Sattui niin, että tämä nöyrä henkilö toivoi vakaasti sen rakentamista, ja seuraajien rakkauden ja omistautumisen voimakkuus Qalandar Pakia(RA) kohtaan teki kaiken mahdolliseksi. Qalandar Pakin (RA) ystävällisen siunauksen ansiosta syntynyt ajatus sai käytännön muodon, ja nykyään tämä kaunis ja kunnioitettava pyhäkkö seisoo edessämme ja ilmentää tämän paikan loistoa ja ylevyyttä. Maaperän hiekkaisen luonteen vuoksi täällä oli mahdotonta kasvattaa ruohoa ja muita kasveja. Kuten nykyään näemme, rehevä vehreys ja muut kasvit ovat osoitus Qalandar Pakin (RA) mystisestä voimasta. Pidän erittäin tarpeellisena antaa tässä yhteydessä tunnustusta kaikille hänen (RA) uskollisille seuraajilleen Rawalpindistä, Islamabadista, Multanista ja Lahoresta, jotka ovat antaneet vilpittömästi ja anteliaasti taloudellista tukea. Mansha Abbas Bukharin intiimi palvelu ja taloudellinen tuki olivat koko ajan pysyviä piirteitä. Saleem Akhtarin – Qalandar Pakin (RA) erittäin intohimoisen ihailijan – yhteiset ponnistelut olivat keskeisessä asemassa työn toteuttamisessa.

 

Hänen (RA) hartaista ihailijoistaan Raza (myöh.) sattui olemaan ensimmäinen henkilö, joka antoi rahallisen panoksensa ja pysyi osana hanketta. Muita merkittäviä olivat Sameer, Khushal, Waqar, Qaiser Mobeen, Jabbar, Mian Saeed ja Syed Shahid; heidän sitkeä ahkeruutensa ja yötä päivää jatkuvat ponnistelunsa jättivät ikuisen jäljen heidän rakkaudestaan ja kunnianosoituksestaan. He kaikki varmistivat, että Pyhän pyhäkön rakennustyöt saatiin päätökseen ennen ensimmäistä Urs Mubarak -juhlaa; niin tarkasti se tapahtui.

Urs Mubarak {Vuotuinen pyhiinvaellusmatka}

Jotkut ihmiset väittävät avoimesti Urs Mubarakin päivämäärien olevan Qalandar Pakin (RA) määräys järjestää se 26., 27. ja 28. Zilhajin päivänä. Tämä väite on täysin väärä, eikä siinä ole mitään perää, koska hänen (RA) Wissal-päivänsä on 29. päivä Zilhajia. Hänen (RA) Wariksena päätin, että Pyhän pyhäkön rakennustöiden valmistuttua ensimmäinen Urs Mubarak vietettäisiin 27., 28. ja 29. Zilhajin päivänä. Alkuvuosina Urs Mubarak ajoittui aina talvikaudelle. Myöhemmin Urs Mubarakin aikaan alkoi tulla kesäaika, koska kuun kalenterissa on vähemmän päiviä (10 päivää). Kun Mansha Sahib tajusi, että lämpötila oli noussut tarpeeksi kesäkauden edetessä ja että suuren vierasmäärän hoitaminen oli vaikeaa erityisesti sähkökuormituksen usein toistuvien katkosten vuoksi, hän ehdotti Urs Mubarakin siirtämistä helmikuulle. Tällä järjestelyllä varmistettaisiin viileän sään jatkuvuus, eikä pyhiinvaeltajille aiheutuisi ongelmia. Mansha Sahibin ehdotus oli erittäin asianmukainen, ja siksi päätettiin, että tästä lähtien Qalandar Pak(RA):n Urs Mubarak pidettäisiin vuosittain helmikuun 6., 7. ja 8. päivänä. Ottaen huomioon hänen (RA) Youm-e-Wissalinsa, ensimmäinen Ghussal Mubarak järjestettäisiin vuosittain minä tahansa päivänä 26.-29. Zilhajin välisenä aikana, ja asiasta tiedotettaisiin vastaavasti. Toinen Ghussal Mubarak järjestettäisiin 5. helmikuuta Asr-rukouksen jälkeen. Ghussal- ja Urs Mubarak -kokouksia on järjestetty jatkuvasti tämän aikataulun mukaisesti siitä lähtien. Näissä valokuvissa, jotka muistuttavat arvokkuudesta ja loistokkuudesta, voitte arvioida tapahtumien pyhyyttä.

Klikkaa tästä nähdäksesi kuvia Urs Mubarakista.

Kuka on Waris?

Qalandar Pak(RA):n Wissalin jälkeen oli syntynyt levottomuuden tunne. Merkittävämmin seuraajat hajosivat eri ryhmiin. Suurin todellisuus oli se, että jokainen yksilö oli vain Qalandar Pak(RA):n siunausten edunsaaja eikä erottanut spiritualismin hienoutta ja eleganssia. Tätä heikkoutta hyväksikäyttäen vaaniva saatanallinen voima yritti lietsoa itsekkyyttä ja aiheuttaa kaikkien yksilöiden keskuudessa itsekapinaa siinä määrin, että muutamat muuttivat itsensä pyhimyksen asemaan ja arvokkuuteen Sura Ar-Rehmanin suojissa. Tämä oli ratkaiseva hetki minulle hänen (RA) Wariksenaan. Pelkästään Qalandar Pak(RA):n siunausten ansiosta pystyin kokoamaan kaikki nämä ihmiset, jotka olivat levittäytyneet koko maahan ja ulkomaille, yhdelle alustalle ja pystyin keskittämään heidän energiansa sekä suunnan Qalandar Pak(RA):n siunattuun seuraan. Jotkut levittävät viestiä edelleen yksilöllisissä ominaisuuksissaan, vaikkakin he ovat edelleen yhteydessä myös minuun. Vielä enemmän Qalandar Pak(RA) sanoi: ”Jokainen ihminen voi levittää viestiä, kaikki ovat sallittuja, sen, joka on kuunnellut sitä, ei tarvitse pyytää lupaa keneltäkään”.

Joillakin ihmisillä saattaa olla varauksia asemaani hänen(RA) Warikseen nähden. Mutta kysyn heiltä, että kun he vierailevat pyhiinvaellusmatkalla Qalandar Pak(RA):n kauniissa pyhäkössä ja osoittavat kunnioitusta, eikö tämä seikka yksinään riitä heille, että tämän kaiken on rakentanut hänen(RA) Waris? Jotkut jopa lainaavat Qalandar Pak(RA):n sanoneen, että koska Syed Baballa on kynän voima, niin tästä syystä hän oli Waris. Kysyn heiltä, ymmärtävätkö he tämän Qalandar Pak(RA) väitteen sisältämän implisiittisen ja piilevän viestin? Eivätkö he tiedä, mitä Allah SWT sanoo Pyhässä Koraanissa: –

”Nunna. Kynällä ja sillä, mitä he kirjoittavat”
Koraani, 68:1

Tiedän, että monet uudemmat ihmiset tuskin tajuavat todellista suhdetta ja rakkauden voimaa, jota minulla ja Qalandar Pakilla (RA) on runsaasti. Kaikille tällaisille ihmisille saattaa riittää, että he muistavat, että Herra Qalandar(RA) lähti ikuiselle matkalle hänen(RA) Wariksensa talosta. Annan täydellisen selostuksen noista tuona aikana käydyistä keskusteluista erillisessä Qalandar Pak(RA)a käsittelevässä osassa. Minne tahansa hän(RA) menikin, hän(RA) mainitsi minut aina, ja pyysin häntä aina olemaan tekemättä niin. Minun mielestäni riitti, että rakastin ja jumaloin häntä(RA). Qalandar Pak(RA) sanoi vaimolleni, rouva Asifa Shakirille (jota kaikki pitävät ja puhuttelevat Maa Ji:nä) vieraillessaan kotonani ensimmäisinä päivinä, jolloin tapasin hänet(RA): ”Baba on määrätty vierailemaan Islamabadissa, jossa asuu eräs syyed, joka sattuu olemaan sinun Waris….. Baba on havainnut Syedin”. On aiheellista korostaa tässä yhteydessä, että ”Warisia” ei voida pitää ”Gaddi Nasheenina” {joku, joka kuuluu sukulinjaan ja hoitaa pyhäkköä – yleensä perinnöllinen, mutta ei sitova}, vaan pikemminkin luotettava palvoja ja rakkauden kantaja ylistetylle ja arvokkaalle persoonallisuudelle (Murshadille). Juuri tämä ylistetty ja äärimmäisen erinomainen persoona valaisee häntä (Waris) siunatun katseensa kautta, saa hänet suorittamaan minkä tahansa tehtävän, joka hänen on määrä saada tehtäväkseen, ja valaisee hänet todellisuuden ja totuuden ymmärtämisellä. Muistakaa! Qalandar Pakin(RA) pyhäkön Gaddi Nasheen on hänen(RA) nuorempi poikansa Farhat Abbas Bukhari, joka on hyvin kiintynyt ja rakas myös meille kaikille.

Vuonna 1998 Qalandar Pak(RA) sanoi monien ihmisten kokoontumisessa Salman Imamin (Qalandar Pakin oppilaan) talossa Chaklalassa (Rawalpindissä): ”Sain valmiiksi tutkimukseni Surah Al-Rehmanista ja siirsin sen Syed Baban sydämeen”. Kaikki yhteen hengenvetoon, tilaisuudessa paikalla ollut nainen (vanhemman upseerin vaimo) esitti minulle useita kysymyksiä: ”Miten se siirrettiin – annettiinko se kirjallisena – vai siirrettiinkö se sinulle suullisesti?”. Tähän en voinut vastata kuin hymyillen, koska se oli minulle täysin uusi ilmestys. Enemmänkin siihen asti olin itse ollut tietämätön tästä asiasta. Myöhemmin vuonna 2000 onnistuin kuitenkin saamaan jonkinlaisen ymmärryksen tämän tosiasian implisiittisestä näkökulmasta, kun tein tuottajana Pakistanin televisiossa (PTV – kansallinen televisioverkko) lukuisia ohjelmia Sura Al-Rehmanista. Näin Qalandar Pakin (RA) suoran siunauksen kautta saatu valaistuminen suoran FOKUKSEN muodossa levisi koko maailmankaikkeuteen. Qalandar Pak(RA) oli niin täysin keskittynyt Sura Al-Rehmanin suhteen, että hän oli aina kiinnostunut tietämään, kenelle kaikille tämä viesti annettiin? Ketkä kaikki kuuntelivat sitä? Minkälaisille potilaille sitä tarjottiin? Kuinka moni vieraili verkkosivustolla? Verkkosivuston osalta hän (RA) määräsi minut luomaan sellaisen. Ehdotin sen nimeksi ”Mast Mast Healers Present – The Ultimate Remedy”, jota hän (RA) piti erittäin hyvänä. Myöhemmin kirjoitettuani sen sisällön sain sen rekisteröityä osoitteeksi www.alrehman.com. Tämä verkkosivusto on edelleen tähän päivään asti yleinen ja usein käytetty viite aiheesta, josta kuka tahansa halukas henkilö voi ladata ääniversion Surah Al-Rehmanin lausunnasta ja sen kuuntelumenetelmästä. Qalandar Pakin(RA) jatkuva ohjaus ja huolenpito vahvistivat minua joka askeleella, ja kaikki, mikä tuli mahdolliseksi, on yksinomaan hänen(RA) henkisen valaistumisensa ansiota. Hän(RA) pystyi täyttämään hänelle(RA) annetun tehtävän hänen(RA) elinaikanaan. Hänen(RA) opetuslastensa odotetaan vain levittävän Surah Al-Rehmanin sanomaa. Kerran keskustelujen aikana muutamat Kazmi Syedit (Kazmi-syntyiset Syedit), jotka olivat tulleet tapaamaan Babaa(RA) Raja Majidin asuinpaikalle, tiedustelivat häneltä(RA), kuka piti hänen(RA) arvokasta ‘Henkistä standardia’? Baba(RA) huusi minulle ja sanoi: ”Syed Baba, he pyrkivät nyt sinun toimialueellesi”. Sanoin noille Syedille, että ‘Allahin kautta, minussa ei ole sellaista kykyä ja arvokkuutta, jonka perusteella minua pidetään näin arvokkaana, vaan tämä on ainoastaan ‘Allahin Pakin tahto’. Samassa yhteydessä vierailimme sanomalehden toimistossa Islamabadissa, jossa lehden omistaja Mehtab Ahmed Khan kyseli silkasta rakkaudestaan jatkuvasti eri asioista, ja Qalandar Pak(RA) vastasi jatkuvasti hänen(RA) mystisessä hurmion ja ekstaasin tilassaan. Kun toimittaja Tabbasum Shah, joka oli paikalla ja kirjasi keskustelun ylös, Mehtab kysyi yhtäkkiä: ”Baba, kuka on sinun Warisi?”. Qalandar Pak(RA) puhui armollisella etäisyydellään: ”Tämä, joka on Syed Baba, hän on minun Warikseni”. Minua ravisteli pelkkä ajatus siitä, että tämä ilmestyisi huomenna sanomalehdissä, ja siitä mahdollisuudesta, että jotkut ihmiset eivät ehkä pidä siitä. Niinpä päätin, että sanoisin toimittajalle, ettei hän julkaisisi tätä warisiin liittyvää osaa heti, kun Baba(RA) siirtyy pois toimistosta. Kun lähdimme toimistosta, Qalandar Pak(RA) kulki kyseisen toimittajan ohi, katsoi minua hymyillen ja varoitti häntä olemaan julkaisematta tätä Warisiin liittyvää osaa, muuten kaikki on hyvin. Sitten hän (RA) kääntyi puoleeni ja sanoi: ”Toivottavasti Syed Baba olet nyt onnellinen”. Ymmärtäkää itse, miten valtavan suuri oivallus hänellä (RA) oli. Pyhä Profeetta Muhammad, Luentaja (S.A.W.W.) sanoi: ”Pelätkää todellisten uskovien kirkasta näkökykyä, he näkevät Allahin SWT:n heille lahjoittaman valon kautta (Allahin SWT:n valaistuminen)”. Kirjoitukseni ainoana tarkoituksena ei todellakaan ole muuttaa ketään omistautunutta seuraajaa minun harrastajakseni tai oppilaakseni, vaan tarkoituksena on tuoda esiin todellisuus, että kuka ja miten tahansa Allah SWT valitsee jonkun, Hän SWT siunaa häntä ja saa hänestä työn irti. Qalandar Pak(RA) mainitsi usein Allahin SWT:n tahdosta ja siunauksesta. Juuri hän(RA) sanoi: ”Se, mikä on näkyvissä, ei itse asiassa ole siellä (sisäisesti), ja se, mikä itse asiassa on siellä, ei ole näkyvissä (ulkoisesti)”.

Ja nyt se, joka oli niin valaistunut Qalandar Pak(RA) tahdosta ja holhoavasta katseesta, pyrkii aloittamaan Kirjoitus Qalandar Pak(RA):sta Qalandar Pak(RA):n hyväntahtoisuudesta. Auttakoon Allah Pak minua ja antakoon minulle voimaa saada tämä työ valmiiksi.

KLIKKAA TÄSTÄ ladataksesi kirjan. IN URDU ,IN ENGLISH

Johdatus Lopulliseen Lääkkeeseen

Lopullinen Lääke on ainutlaatuinen lähestymistapa, jonka on luonut Syed Safdar Hussain Bukhari, tunnetaan myös nimellä Kakian Wali Sarkar, fyysisten, emotionaalisten, hengellisten ja metafyysisten haasteiden ratkaisemiseksi. Tämä äänitallenne hyödyntää äänen ja aikomuksen voimaa parantamiseen, ja se on osoittautunut tehokkaaksi monenlaisten sairauksien, kuten koronaviruksen, AIDS:n, syövän, huumeriippuvuuden, emotionaalisen ahdistuksen ja minkä tahansa sairauden parantamisessa.

Kuinka käyttää Lopullista Lääkettä

  1. Lataa äänitallenne verkkosivustoltamme tai iOS-sovelluksen kautta.
  2. Valitse hiljainen paikka, visualisoi korkeampi voima tai universumin olemus ja kuuntele täydellä keskittymisellä ja suljetuin silmin.
  3. Kuuntelun jälkeen ota puoli lasillista vettä, sulje silmäsi ja sano hiljaa sydämessäsi “Allah”, “Jumala” tai mikä tahansa nimesi edustaa uskoasi kolme kertaa. Juo sitten vesi kolmessa siemauksessa.
  4. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kuuntele kolme kertaa päivässä—aamulla, iltapäivällä ja ennen nukkumaanmenoa—seitsemän päivän ajan, kerran elämässäsi. Tämän jälkeen suositellaan viestin jakamista muiden auttamiseksi.

Syed Safdar Hussain Bukhari: Elämä ja Työ

Syntynyt 6. toukokuuta 1940, Baba Bukhari (RA) omisti elämänsä ihmiskunnan palvelemiseen ja erilaisten vaivojen ratkaisemiseen ainutlaatuisten parannusmenetelmiensä avulla. Vuosina 1960-1980 hän osallistui sosiaaliseen työhön, kuten teiden korjaukseen, koulujen perustamiseen ja lääketarvikkeiden järjestämiseen. Vuonna 1990 hän muutti Lahoreen jatkaakseen hengellistä ja parantavaa työtään.

Lopullisen Lääkkeen Löytö

Vuonna 1998 Baba Bukhari (RA) paljasti Lopullisen Lääkkeen, joka sisältää kuuntelu- ja vesirituaalin, joka on suunniteltu parantamaan erilaisia vaivoja. Tämä menetelmä vaatii äänen kuuntelua kolme kertaa päivässä, jota seuraa vesirituaali seitsemän peräkkäisen päivän ajan, tehtäväksi kerran elämässä.

Perintö ja Jatkuvuus

Baba Bukhari (RA) kuoli 8. helmikuuta 2005, jättäen jälkeensä parantamisen ja positiivisuuden perinnön. Hänen hengellinen seuraajansa, Syed Baba Jaan (Mr. Shakir Uzair), jatkaa Lopullisen Lääkkeen ja sen muutosvoimien edistämistä.

Ota Yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Lopullisesta Lääkkeestä ja sen syvällisistä parantavasta vaikutuksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Omistautunut tiimimme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan tukea koko parantumismatkasi ajan. Ota yhteyttä meihin osoitteessa help@mastmasthealers.com.

Pin It on Pinterest

Presets Color

Primary
Secondary