Ελπίδα και Θεραπεία

Ποιος λέει ότι δεν υπάρχει θεραπεία για κανενός είδους σωματικά, ψυχολογικά, πνευματικά και/ή υπερφυσικά προβλήματα;

Το Κοράνι είναι η απόλυτη θεραπεία και ο Αλλάχ είναι αυτός που θεραπεύει όλους. Όλοι όσοι υποφέρουν από οποιαδήποτε σωματική, διανοητική ή πνευματική ασθένεια ή μαύρη μαγεία, θα πρέπει να ακούσουν τη σούρα «Αλ-Ραχμάν», μια ανάγνωση από τον Κάρι Αμπντούλ Μπάσιτ (χωρίς μετάφραση) 3 φορές την ημέρα για 7 συνεχόμενες ημέρες με κλειστά μάτια. Κάθε φορά μετά την ακρόαση, πάρτε μισό ποτήρι νερό, κλείστε τα μάτια σας και πείτε σιωπηλά “Αλλάχ” τρεις φορές στην καρδιά σας, και πιείτε το νερό σε 3 γουλιές.

Εισαγωγή της απόλυτης θεραπείας

Η απόλυτη θεραπεία είναι μια ξεχωριστή προσέγγιση που δημιουργήθηκε από τον Σαγιέντ Σαφντάρ Χουσαΐν Μπουχάρι, γνωστός και ως Κακιάν Βάλι Σαρκάρ, για την αντιμετώπιση σωματικών, συναισθηματικών, πνευματικών και μεταφυσικών προκλήσεων. Αυτή η ηχογράφηση αξιοποιεί τη δύναμη του ήχου και της πρόθεσης για θεραπεία, αποδεικνύοντας ότι είναι αποτελεσματική σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων του κορονοϊού, του AIDS, του καρκίνου, του εθισμού στα ναρκωτικά, της συναισθηματικής πίεσης και οποιασδήποτε ασθένειας στο σύμπαν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την απόλυτη θεραπεία

  1. Κατεβάστε το αρχείο ήχου από την ιστοσελίδα μας ή μέσω της εφαρμογής iOS.
  2. Επιλέξτε έναν ήσυχο χώρο, οραματιστείτε μια ανώτερη δύναμη ή την ουσία του σύμπαντος, και ακούστε με πλήρη συγκέντρωση και κλειστά μάτια.
  3. Μετά την ακρόαση, πάρτε μισό ποτήρι νερό, κλείστε τα μάτια σας και πείτε σιωπηλά “Αλλάχ”, “Θεός” ή οποιοδήποτε όνομα που αντιπροσωπεύει την πίστη σας τρεις φορές στην καρδιά σας. Στη συνέχεια, πιείτε το νερό σε τρεις γουλιές.
  4. Για βέλτιστα αποτελέσματα, ακούστε τρεις φορές την ημέρα -πρωί, απόγευμα και πριν τον ύπνο- για επτά ημέρες, μία φορά στη ζωή σας. Μετά από αυτό, συνιστάται να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα για να βοηθήσετε άλλους.

Σαγιέντ Σαφντάρ Χουσαΐν Μπουχάρι: Ζωή και Έργο

Γεννημένος στις 6 Μαΐου 1940, ο Μπάμπα Μπουχάρι (RA) αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της ανθρωπότητας και στην αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών μέσω των μοναδικών θεραπευτικών μεθόδων του. Από το 1960 έως το 1980, συνέβαλε στην κοινωνική εργασία, συμπεριλαμβανομένων των επισκευών δρόμων, της ίδρυσης σχολείων και της οργάνωσης ιατρικών προμηθειών. Το 1990, μετακόμισε στο Λαχόρη για να συνεχίσει το πνευματικό και θεραπευτικό έργο του.

Η ανακάλυψη της απόλυτης θεραπείας

Το 1998, ο Μπάμπα Μπουχάρι (RA) αποκάλυψε την απόλυτη θεραπεία, που περιλαμβάνει μια τελετουργία ακρόασης και νερού, σχεδιασμένη για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Αυτή η μέθοδος απαιτεί την ακρόαση του ήχου τρεις φορές την ημέρα, ακολουθούμενη από μια τελετουργία νερού για επτά συνεχόμενες ημέρες, για να πραγματοποιηθεί μία φορά στη ζωή.

Κληρονομιά και Διαδοχή

Ο Μπάμπα Μπουχάρι (RA) απεβίωσε στις 8 Φεβρουαρίου 2005, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά θεραπείας και θετικότητας. Ο πνευματικός του διάδοχος, Σαγιέντ Μπάμπα Τζαν (κ. Σακίρ Ουζάιρ), συνεχίζει να προωθεί την απόλυτη θεραπεία και τις μεταμορφωτικές της δυνάμεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την απόλυτη θεραπεία και τα βαθιά θεραπευτικά οφέλη της, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να παρέχει υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του θεραπευτικού σας ταξιδιού. Επικοινωνήστε μαζί μας στο help@mastmasthealers.com.

Pin It on Pinterest

Presets Color

Primary
Secondary