Shpresa dhe Shërimi

Hyrje në Ilacin Përfundimtar

Ilaci Përfundimtar është një qasje unike e krijuar nga Syed Safdar Hussain Bukhari, i njohur gjithashtu si Kakian Wali Sarkar, për të adresuar sfidat fizike, emocionale, shpirtërore dhe metafizike. Ky regjistrim audio shfrytëzon fuqinë e zërit dhe qëllimit për shërim, duke u treguar efektiv ndaj një game të gjerë gjendjesh përfshirë koronavirusin, AIDS-in, kancerin, varësinë nga droga, stresin emocional dhe çdo sëmundje në univers.

Si të Përdorni Ilacin Përfundimtar

Shkarkoni audion nga faqja jonë në internet ose përmes aplikacionit në iOS.
Zgjidhni një vend të qetë, vizualizoni një fuqi më të lartë ose thelbin e universit dhe dëgjoni me përqendrim të plotë dhe sytë mbyllur.
Pas dëgjimit, merrni gjysmë gotë ujë, mbyllni sytë dhe thoni në heshtje “Allah”, “Zoti” ose çdo emër që përfaqëson besimin tuaj tri herë në zemrën tuaj. Pastaj, pini ujin në tre gllënjka.
Për rezultate optimale, dëgjoni tre herë në ditë – në mëngjes, pasdite dhe para gjumit – për shtatë ditë, një herë në jetë. Pas kësaj, rekomandohet të ndani këtë mesazh për të ndihmuar të tjerët.

Syed Safdar Hussain Bukhari: Jeta dhe Punët

I lindur më 6 Maj 1940, Baba Bukhari (RA) i kushtoi jetën shërbimit ndaj njerëzimit dhe trajtimit të sëmundjeve të ndryshme përmes metodave të tij unike të shërimit. Nga 1960-1980, ai kontribuoi në punën sociale, përfshirë riparimet e rrugëve, themelimin e shkollave dhe organizimin e furnizimeve mjekësore. Në 1990, ai u zhvendos në Lahore për të vazhduar punën e tij shpirtërore dhe shëruese.

Zbulimi i Ilacit Përfundimtar

Në 1998, Baba Bukhari (RA) zbuloi Ilacin Përfundimtar, duke përfshirë një ritual dëgjimi dhe uji të dizajnuar për të kuruar sëmundje të ndryshme. Ky metodë kërkon dëgjimin e audios tre herë në ditë, ndjekur nga një ritual me ujë për shtatë ditë radhazi, për të u ndërmarrë një herë në jetë.

Trashëgimia dhe Pasardhësi

Baba Bukhari (RA) ndërroi jetë më 8 Shkurt 2005, duke lënë pas një trashëgimi shëruese dhe pozitiviteti. Pasardhësi i tij shpirtëror, Syed Baba Jaan (Z. Shakir Uzair), vazhdon të promovojë Ilacin Përfundimtar dhe fuqitë e tij transformuese.

Na Kontaktoni

Për detaje shtesë rreth Ilacit Përfundimtar dhe përfitimeve të tij të thella shëruese, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë i përkushtuar është në dispozicion për të përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni dhe për të ofruar mbështetje gjatë udhëtimit tuaj drejt shërimit. Na shkruani në help@mastmasthealers.com.

Kush thotë se nuk ka asnjë ilaç për çdo lloj problemi fizik, psikologjik, shpirtëror dhe / ose super natyral.<br />
Kurani është ilaçi i fundit dhe Allahu është Ai që i shëron të gjitha. </p>
<p>Të gjithë ata që vuajnë nga ndonjë mendje fizike, sëmundje shpirtërore ose magji e zezë, duhet të dëgjojnë suren Al-Rehman një recitim nga QariAbdul Basit (Pa përkthim) 3 herë në ditë për 7 ditë rresht me sy të mbyllur. Verydo kohë pasi të dëgjosh merr gjysmën gotë ujë, mbyll sytë dhe thuaj Allah tri herë në zemër dhe pije në 3 gllënjka.<br />

Kush thotë se nuk ka asnjë ilaç për çdo lloj problemi fizik, psikologjik, shpirtëror dhe / ose super natyral.

Kurani është ilaçi i fundit dhe Allahu është Ai i shëron gjitha.

gjithë ata vuajnë nga ndonjë mendje fizike, sëmundje shpirtërore ose magji e zezë, duhet dëgjojnë suren Al-Rehman një recitim nga QariAbdul Basit (Pa përkthim) 3 herë ditë për 7 ditë rresht me sy mbyllur. Verydo kohë pasi dëgjosh merr gjysmën gotë ujë, mbyll sytë dhe thuaj Allah tri herë zemër dhe pije 3 gllënjka.

Pin It on Pinterest

Presets Color

Primary
Secondary